Šport > Nogomet
35 ogledov

Sušić prepovedal seks: Igralci imajo tudi "desnico"

Litva Bosna in Hercegovina kvalifikacije za SP 2014 BiH Sušić EPA
Spolni odnosi med velikimi tekmovanji so vedno kamen spotike med trenerji in igralci. Reprezentanti Bosne in Hercegovine bodo očitno med manj srečnimi na mundialu v Braziliji.

Luiz Felipe Scolari je pred dnevi odprl pandorino skrinjico in kot brazilski selektor svojim varovancem, ki bodo na domačem mundialu med glavnimi favoriti, ni prepovedal spolnih odnosov. Obregnil se je zgolj ob morebitne "akrobacije", kakor se je izrazil, a s poglobljeno analizo o tem, kaj prišteva med "akrobacije" v postelji, ni postregel. 

"Seksa v Braziliji ne bo! Naj se znajdejo, kakor se lahko. Imajo tudi 'desnico'. Tako napiši, če lahko!" je v intervjuju za Dnevni Avaz zatrdil barviti selektor Bosne in Hercegovine Safet Sušić. Priljubljeni "Pape" s to potezo gotovo ne bo popravil vzdušja v reprezentanci, ki so ga načeli porazi na zadnjih prijateljskih tekmah in domnevno pritiskanje določenih reprezentantov na selektorja, ki se je v petek vrnil z oddiha v svoji drugi domovini Franciji.

Ne gredo na ekskurzijo

"Ne zanima me, kako se bodo odločili drugi selektorji. V Brazilijo ne gremo na ekskurzijo, tja gremo, da bi odigrali najbolje, kot lahko, in da prinesemo veselje navijačem Bosne in Hercegovine," je nadaljeval Sušić, ki meni, da BiH ne potrebuje niti reprezentančnega psihologa.

"Mislim, da ga ne potrebujemo. Ne vem, ali sem v ekipi kdaj imel psihologa. No, v Sarajevu smo ga imeli. Saj veste, kdo je to bil, a mene takrat ni bilo v klubu. V jugoslovanski reprezentanci smo imeli enega finega, razgledanega gospoda, ki nam je predvajal neko umirjeno glasbo. Govoril je, da se bomo tako spočili, sprostili, da ima določen učinek. Ne potrebujemo psihologa! Ne vem, koga bi danes sprostila mirna glasba. Bojim se, da bi se psiholog slabo počutil po nekaj seansah (smeh). Mogoče bi on potem potreboval psihiatra."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.