Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Suzana med trapicami

Suzana Jakšič in Štrule Luka Denić
Suzana Jakšič je ponosna na svoje primorske trapice.

Na letošnjih Melodijah morja in sonca je bilo kar nekaj novih obrazov, med njimi tudi štiri prikupna primorska dekleta, že vrsto let glasbenice, vsaka v svojem bendu. Združile so se v skupino Šturle, ime, ki v primorskem dialektu marsikoga zmoti, saj pomeni trape, trapice. Ker so med seboj tudi prijateljice, ni nič čudnega, da jih zastopa Primorka Suzana Jakšič. "Verjamem, da imajo dekleta pred seboj obetavno kariero, saj so vsaka posebej zelo sposobne, če bodo le trdno in z voljo delale. Pomagala jim bom prodreti na sceno, saj je v Sloveniji, ob poplavi pevcev, to kar težko. Ne bojim pa se, da njihove kvalitete ne bi bile opažene", pravi Suza, ki je še kako opazna, kjerkoli se pojavi.

"Lepo jih je bilo gledati in poslušati na Melodijah, ko so požele bučen aplavz. Vtis naredi tudi njihov pin up stil, ki je prikupno seksi," še dodaja Suzana. Se strinjate?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.