Avto
80 ogledov

Suzuki prenovil križanca SX4 S-cross

Suzuki S-cross facelift
1/6
Suzuki
Pri Suzukiju so prenovil aktualno generacijo križanca SX4 S-cross. Na spletu so se pojavile prve uradne fotografije.

Po zamaskiranih fotografijah so na spletu objavljene tudi prve uradne fotografije prenovljenega suzukija SX4 S-cross. Javnost bo lahko japonskega križanca spoznala na jesenskem avtomobilskem salonu v Parizu.

Zunanje spremembe se nanašajo na spremenjene odbijače, modernejšo motorno masko, drugačni so tudi žarometi. Vse to vpliva na markantnejši videz, so prepričani Japonci. Manjše spremembe so doletele tudi potniški prostor. Namenili so mu nekaj prijetnejše, predvsem mehkejše materiale. Manj je trde in manj ugledne plastike. Notranji oblikovalci so se odločili za črno plastiko visokega sijaja, 7-palčni zaslon na dotik podpira tudi sistema za Apple CarPlay in Mirrorlink.

Novosti v motorni paleti

Motorna plaeta bo bogatejša za dva turbobencinska motorja. To sta 1,0-litrski trivaljnji motor z 82 kilovatov moči (112 KM) in 170 Nm navora ter 1,4-litrski štirivaljni motor z 103 kilovatov moči in 220 Nm. Oba sta kombinirana z šestopenjskim ročnim menjalnikom ali sedemstopenjskim samodejnim menjalnikom. Vsekolesni allgrip AWD pogon je na voljo v kombinaciji z zmogljivejšim bencinskim motorjem.

V ponudbi ostaja 1,6-litrski DDiS dizelski motor z 88 kilovatov moči (120 KM) v kombinaciji s šeststopenjskim ročnim ali CVT samodejnim menjalnikom (tudi ta motor je možno kombinrati s štirikolesnim pogonom).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.