Magazin
409 ogledov

Svet se sprašuje, kaj je rekel Melaniji

Melania Trump Youtube
Po družbenih omrežjih se širi precej bizaren posnetek s prisege novega ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Na posnetku se Trump med enim od govorov med inavguracijo obrne k Melanii in ji nekaj reče, potem pa se njen obraz, na katerem je bil pred tem nasmešek, zmrači. 

Vsi ugibajo, kaj ji je Donald Trump rekel, eden od komentatorjev pa se je pošalil, da ji je rekel: "Pazi kaj delaš, če ne te bom deportiral!" 

Nekateri trdijo, da gre za montažo oziroma, da je posnetek iztrgan iz konteksta, a si lahko prizor ogledate tudi v celotnem posnetku inavguracije, ki je spodaj. Dogodek je na 2 urah in 51 minutah posnetka. 

Komentarjev 27
  • Avatar praufo
    praufo 16:52 25.januar 2017.

    z medij se ne splača bojevat, glede na to, da ni prav reven človek, bi lahko če je pameten kakšno hišo podkupil (seveda v obliki donacije) in si kupil malo miru, pa mogoče še kakšnega plastika, da naredi umeten nasmeh ...prikaži večh ... žal je tako, da vsi ljubijo nasmejane ljudi, čeprav ni rožnato in super in nič smešnega ... moraš bit nasmejan, z roko zna mahat, no samo še velik nasmešek ... tko je, žal ... vsak ni za ta cirkus, čeprav je marsičesa sposoben,

  • Zmago 12:55 25.januar 2017.

    To si pa dobro napisal ! Večini nam dol visi za Trumpa, ........... razen kakšnemu iz LGBT ;-))))

  • Zmago 11:57 25.januar 2017.

    ZmajaMaja spet povsem napačno interpretiraš besedo "Sponzoruša". To bi ti lahko razložil tvoj Faki ;-))Sponzoruša je ženska, ki finančno in materialno sponzorira (vzdržuje) brezdelnega moškega v zameno za posteljne sladkosti in usluge. ;-)))