Svet
7649 ogledov

56-letnik umoril nekaj dni starega sina

Dojenček
Policiji je sam pokazal, kam je vrgel novorojenega sina.

56-letni moški iz okolice Mostarja je osumljen, da je umoril svojega nekaj dni starega sina; odvrgel ga je v prepad.

Izginotje novorojenčka, rojenega 2. septembra, je prijavil oče 27-letne porodnice, ki je bila iz porodnišnice izpuščena kot popolnoma zdrava, zdrav je bil tudi otrok, ki ga je povila.

Po pogovoru s policijo je oče otroka policiste odpeljal do mesta, kjer je skupaj z mamo umoril otroka.

"M. Š. je osumljen, da se je 6. septembra letos v popoldanskih urah po predhodnem pogovoru s soprogo odločil končati življenje svojega komaj rojenega otroka. Ko sta ga odpeljala iz porodnišnice v Mostarju, je moški zaustavil svoje vozilo v bližini Mostarja in košaro, v kateri je bil dojenček, vrgel v prepad ob cesti. Zaradi poškodb, ki jih je otrok utrpel pri padcu, je umrl," so sporočili iz pristojnega tožilstva.

Mrtvega otroka so policisti našli v sredo.

Zakonca že imata tri mladoletne otroke, ki jima jih je pristojni Center za socialno delo po dogodku odvzel. O njihovi nadalnji usodi bodo odločili v roku dveh mesecev.

Moški, ki je roko položil na svojega komaj rojenega otroka, je v priporu, mamo so po zaslišanju izpustili.

Inkubator S helikopterjem v Ljubljano Slovenija V sanitarijah našli novorojenčka Novorojenček Stiske mater Zdravje "Detomor je dejanje, ob katerem obmolknemo"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.