Svet
662 ogledov

Anglela Merkel: zavijala z očmi in si zakrivala obraz

Merkel, Putin, G20 epa
Angela Merkel na vrhu G20 v središču pozornosti

Oči sveta so te dni uprte v Hamburg, kjer poteka srečanje voditeljev najbogatejših držav sveta G20. V Hamburgu sta se prvič sestala ameriški predsednik Donald Trump in ruski predsednik Vladimir Putin. Pogovori, ki naj bi trajali pol ure, so se zavlekli v dobri dve uri, voditeljev svetovnih velesil pa ni mogla prekiniti niti ameriška prva dama Melania Trump, ki je bila pred tem ujeta v hotelu. 

Veliko medijske pozornosti pa je v Hamburgu deležna tudi gostiteljica, Angela Merkel in to zaradi grimas in gest, ki jih fotografi in snemalci spretno ujamejo. 

Ob posnetku, ki je zakrožil po spletu, se mnogi sprašujejo, kaj sta se pogovarjala ruski predsednik in nemška kanclerka, da je ta tako zavila z očmi. 

Veliko norčavih ugibanj pa je sprožila tudi fotografija Merklove, ki si na srečanju s Trumpom z dlanmi zakriva obraz.

Merkel, Trump | Avtor: epa epa

Komentarjev 2
  • principiumnovum 19:56 11.julij 2017.

    Putin ji je razlagal, da imajo v Rusiji boljšo nataliteto kot pred leti in da so ogromno naredili za mlade ruske družine... Merklove pa to ni zanimalo, ker otrok itak sploh nima, prav tako otrok nima francoz Macron, ki je ...prikaži več poročen z mamo, brez otrok pa je tudi britanska premijerka Mayeva... Skratka, Putin ji je razlagal stvari, ki jo sploh ne zanimajo... Saj, zato nas pa tej evropski norci tako brez zadržkov rinejo v vse mogoče vojne po svetu. Če bi v vojne morali pošiljati svoje otroke, bi 100x prej premislili, preden bi medijsko, finančno in z orožjem podpirali teroritste v Siriji, Iraku, Libiji...

  • Tine123 19:56 11.julij 2017.

    Rekla in nakazala mu je, da je pritok vabljenih teroristov bil prvo v porastu, potem pa se je ustalil. Putin ji pa je rekel, da še vedno strmo narašča, to pa babnici ni bilo všeč, zato je zavijala s svojimi hipijevskimi očmi.