Šport > Nogomet
17 ogledov

Velemojster: Beckham zabil iz kota

David Beckham Los Angeles Galaxy EPA
Angleški zvezdnik David Beckham je bil na tak ali drugačen način vpleten pri kar treh zadetkih Los Angeles Galaxyja ob zmagi s 5:2 v prvem kolu ameriške različice Lige prvakov proti salvadorskemu klubu Isidro Metapan.

Zdi se, da David Beckham še ni za med staro šaro. Nekdanji zvezdnik Real Madrida tudi v zatonu svoje kariere očitno še zna naravnati svojo "zlato" desnico.

Isidro Metapan je sicer povedel v 17. minuti z zadetkom Nicolasa Muñoza, toda nato je stvari v svoje roke vzel sloviti Becks. Sprva je podal za avtogol Joseja Alvarada, nato še za zadetek Robbieja Keaneja, v 45. minuti pa navdušil z neposrednim zadetkom iz kota. To je bil sicer tisoči zadetek v zgodovini ameriške različice Lige prvakov, CONCACAF.

V nadaljevanju je Juninho dodal še dva zadetka in dokončno odločil srečanje, medtem ko je tudi drugi zadetek za Metapan zabil Muñoz, ki je bil natančen še iz najstrožje kazni.

Omeniti velja še dogodek iz 70. minute, ko je sodnik Keaneju zaradi simuliranja pokazal rumeni karton. Irec se je nato obrnil proti klopi in pokazal, da želi zamenjavo, vendar je sodnik menil, da se je z gestikuliranjem pritoževal nad njegovo odločitvijo, mu pokazal še drugi karton rumene barve in ga izključil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.