Svet
98 ogledov

Avto s truplom več kot mesec dni pod ledom

Reka Rječina Goran Kovačić/Pixsell
V Gospiću so iz reke po več kot mesecu dni le lahko potegnili avtomobil, v katerem so našli truplo.

Tamkajšnja policija je sporočila, da postopek identifikacije pokojnika ali pokojnice še traja. Zaenkrat ni znano niti to, ali je bila v avtomobilu ženska ali moški. Od nesreče je namreč minilo že več kot mesec dni, zaradi česar je truplo v slabem stanju. 

"Že pred časom smo bili s strani ribičev obveščeni, da naj bi bil v reki avtomobil. Ker je bila reka več kot mesec dni zaledenela, mi pa nismo imeli naloga s strani katerekoli službe, da bi preverili navedbe ribičev," je dejal vodja tamkajšnje gorske reševalne službe Josip Brozičević.

Neuradno naj bi bil v avtomobilu starejši moški, ki ga pogrešajo štiri mesece, poroča portal 24sata. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 1
  • Žurnalček 18:35 21.februar 2017.

    Ravno včeraj je bil članek na HR o izginotju tega gospoda iz Splita , ki je šel na obisk sinu v Gospić ! Ne razumem pa Policije , da ni ob prijavi izginotja- ugotovili so po kamerah , da je ...prikaži veče zapeljal z AC na lokalno, naprej pa niso iskali ! 24 ur je potrebno , da se izginulo osebo začne iskati , med tem pa je zgleda padel sneg in zakril vse sledi izleta iz ovinka Golfa 3 ! Samo da ga ni začel iskati sin , kateremu je najavljen prihajal na obisk mi pa ni jasno !