Svet
2355 ogledov

Bizaren razlog: mladenič pristal v komi

Karabinjeri Profimedia
Osumljenec je eden od menedžerjev kluba, kjer se je zgodil incident.

V italijanskem kraju San Giorgio delle Pertiche v provinci Padova je bil pred diskoteko napaden 28-letnik, ki je zdaj v komi. Razlog? Med zabavo v diskoteki je mladenič popival, svoje potrebe pa ni opravil v toaletah. Med zabavo je vinjen zapustil klub in uriniral med avtomobili na parkirišču kluba. Opazil ga je eden od menedžerjev kluba, ki je po besedah očividcev prihitel k mladeniču in ga pretepel. Po mladeniču je udarjal toliko časa, dokler se ta ni onesvestil.

Mladenič je bil sprejet v bolnišnico v kritičnem stanju, pristal je v komi. 

Incident se je pripetil prvega septembra, o njem pa poroča Gazzettino di Padova. 28-letnik je bil v klubu s prijatelji in sorodniki, da bi proslavili nakup hiše. Očitno je druščina veliko popila, a na slavju ni bilo zapletov. Edina stvar, ki je menedžerja razjezila, je bilo uriniranje vinjenega mladeniča na parkirišču. Po poročanju italijanskih medijev se moška pred incidentom nista poznala.

Nož Slovenija Slovenija Strojevodji, ki je šel na kavo, razparal trebuh Covid Covid-19 Zdravje Porast okužb s covidom na Goriškem

Po incidentu so na kraj prispeli karabinjerji in reševalci ter 28-letnika v kritičnem stanju takoj odpeljali v bolnišnico. Preiskovalci bodo lahko uporabili tudi slike videonadzora, da bi razjasnili, kaj se je zgodilo.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 06:38 07.september 2023.

    Pri 28. mladenič?!!! Niste gladki!!!