Svet
15 ogledov

Brat Mehičanke: Prosim, najdite morilca!

Emanuele Mecado. Pixsell
"Vse življenje smo varčevali za to potovanje," je dejal Emanuele, brat umorjene Selene Margerite Graciano Macedo, ki sta ga med identifikacijo umorjene sestre spremljala dva njegova prijatelja iz Francije.

Emanuele Macedo je moral identificirati truplo svoje sestre, ki so ga policisti in gorski reševalci našli v soboto na v splitskem parku Marjan. Od prizadetosti in šoka se je pred vhodom v mrtvašnico onesvestil.

Vse je sicer prosil za razumevanje, saj je bolečina ob izgubi sestre zelo velika, zelo prizadeti pa so tudi njegovi starši. "Vse življenje smo varčevali za to potovanje," je dejal Emanuele. "Mi smo dobri ljudje, še nikomur nismo storili nič žalega," pravi in dodaja: "Prosim vas, najdite morilca!"

Mehičan je policijo v sredo obvestil, da pogreša sestro. Takrat jo je zadnjič videl okoli 16.30, po odhodu iz Marjana. Sestra se je odločila, da bo šla še malo na sprehod, Emanuele pa se je odločil, da se vrne v hostel.

Potem ko se Selena ni vrnila, je obvestil policijo, ki je takoj skupaj z gorskimi reševalci začela iskalno akcijo. Truplo, ki je bilo zakopano pod zemljo, so odkrili v soboto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.