Svet
21 ogledov

Cameron pravi, da mu je žal

David Cameron Reuters
Britanski premier David Cameron je povedal, da obžaluje odločitev, da za svojega svetovalca najeme nekdanjega urednika News of the World Andyja Coulsona.

"Seveda obžalujem, zelo mi pa je žal za vse ogorčenje, ki ga je moja odločitev povzročila," je danes v britanskem parlamentu povedal premier David Cameron.

Govoril je o odločitvi, da  za svetovalca za odnose z javnostmi najame Andyja Coulsona, nekdanjega urednika ukinjenega časopisa News of the World.

Cameron je še povedal, da se bo, v kolikor se izkaže, da je Coulson lagal o tem, da o vdiranju v telefone ni vedel ničesar, javno opravičil.

Murdoch miri zaposlene in vlagatelje

"Vsem vam želim sporočiti, da sem globoko prepričan, da bo podjetje vnovič postalo trdno," je del sporočila, s katerim je Rupert Murdoch želel zaposlene prepričati, da bo podjetje News Corporation preživelo škandal z vlamljanjem v telefone in podkupovanjem policistov, ki vsak dan dobiva nove razsežnosti, poroča STA.

"Potreben bo čas, da si bomo spet pridobili zaupanje in samozavest, a odločeni smo, da uresničimo pričakovanja naših delničarjev, kupcev, kolegov in partnerjev," je še zapisal Murdoch, ki je včeraj med zaslišanjem pred britanskimi poslanci doživel "napad" s peno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.