Svet
14 ogledov

Cameronovega sodelavca našli mrtvega na WC-ju

David Cameron Reuters
Enega najbližjih pomočnikov britanskega premierja Davida Camerona so našli mrtvega v toaletnih prostorih na rock festivalu v Glastonburyju.

Okoliščine smrti 56-letnega Christopherja Shala še niso povsem pojasnjene. Po prvih informacijah naj bi storil samomor, uradno poročilo pa trdi, da je imel srčni napad. Na festival se je sicer odpravil v spremstvu družine.

Našli so ga v toaletnih prostorih na rock festivalu v Glastonburyju. Do njega so prišli šele okoli 9. ure zjutraj. "Bil je velik prijatelj in velik podpornik. S Sam (Samantha Cameron, op. p.) sva izgubila dragega prijatelja," je dejal David Cameron.

Le malo pred smrtjo pa je Shale, sicer eden vidnejših članov stranke, prejel telefonski klic iz Downing Streeta glede kritik, ki jih je izrekel na račun svoje stranke. V izjavi, objavljeni v Daily Mailu, je namreč dejal, da so torijci videti "požrešni in neokusni".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.