Svet
7 ogledov

Chavez trimilijonti sledilki podaril dom

Venezuelski predsednik Hugo Chavez Reuters
Venezuelski predsednik Hugo Chavez je 19-letni Venezuelki podaril stanovanjsko nepremičnino, ko je ta postala njegova trimilijonta sledilka prek socialnega spletnega omrežja Twitter.

Novopečena lastnica Natalia Valdivieso se je prek Twiiterja že zahvalila in zapisala, da je njeno domovanje zelo lepo, Hugo Chavez "najboljši predsednik" in to njen najsrečnejši dan v življenju.

Valdiviesova je novo domovanje dobila skupaj še z okoli 200 družinami v državnem naselju na otoku Margarita, ki ga je pred predsedniškimi volitvami 7. oktobra zgradila Chavezova vlada.

Novica o podarjeni stanovanjski nepremičnini pa je v državi sprožila tako kritike kot šale. Chavezov kritik Gustavo Coronel je v svojem blogu zapisal, da je "nesprejemljivo", da Chavez na tako lahkoten način zbira svoje podpornike. Dodal je, da so domovanja zgradili z državnim in ne Chavezovim denarjem.

Satirična spletna stran El Chiguire Bipolar pa je novico pospremila z zapisom, da je 2.999.999 Chavezovih sledilcev na Twitterju ostalo praznik rok in razočaranih. "Milijoni predsednikovih sledilcev so se pritožili, da niso dobili nič".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.