Svet
8037 ogledov

Deček padel v krop. Pomoči mu ni bilo.

Tetjana Černenko Facebook
Umrl je dva dni po svojem rojstnem dnevu, star je bil le dve leti.

V eni izmed ukrajinskih bolnišnic je v četrtek umrl dveletni Danil Černenko. Za življenje se je boril celih enajst dni, v nesreči je utrpel opekline po 80 odstotkih telesa.

V trenutku njegove smrti je bila z njim mama Tetjana, ki je zdravnikom povedala, da je sina želela okopati. "Prinesla sem posodo z vrelo vodo in jo postavila na tla v sobi v bližini mize. Na mizi sem imela otroško kad, v kateri sem nameravala premešati vrelo in hladno vodo. Danil se je igral na mizi in v trenutku nepozornosti padel v krop."

Nesrečna ženska je otroka takoj dvignila iz vrele vode in ga zavila v bombažno tkanino. Ko je to razgrnila, je videla, da se mu koža dobesedno lušči od telesa.

Otroka so takoj prepeljali v bolnišnico, kjer je čez 11 dni umrl. Policija primer vodi kot nesrečo, piše Daily Mail.

Dojenček Tragično Svet Oče v prepad vrgel dojenčka, nepojmljivo tudi materino ravnanje igranje igric računalniške igrice tipkovnica Svet Mama igrala igrice, medtem ko je njena hči umirala

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.