Svet
6 ogledov

Deček preživel padec s 17. nadstropja

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Miami. Štiriletnik je med igro z dedkom v hotelu lovil balon in pri tem padel s 17. nadstropja.

Za 4-letnika bi se lahko igra končala bistveno bolj tragično, kot se je. Joey William je namreč med igro lovil balon in v trenutku, ko dedek nanj ni bil pozoren, padel z balkona 24 metrov globoko. Pristal je poleg bazena v 10. nadstropju.

Na srečo je namesto na tleh pristal na palmi, s katere je nato padel na trdna tla v bližini bazena. Poleg tega, da je preživel tak padec, se mu je pri pristanku nekako uspelo izogniti dvema kovinskima cevema, ki sta bili postavljeni navpično.

Tiskovni predstavnik reševalcev z Miamija Ignatius Caroll ob tem ni mogel skriti presenečenja: "Videl sem ljudi, ki so umrli pri padcu z višine devetih metrov, ampak ta fant je preživel pa padec s 24 metrov. In sploh ni bil potolčen, kot smo pričakovali."

Dedek: to je blagoslov
Manj kot štiri ure po dogodku je deček že sedel v hotelski sobi in jedel čips, medtem pa je njegov dedek medijem še ves v šoku lahko dejal le: "Nima zlomljenih kosti ali notranjih krvavitev in zdravniki pravijo, da je z njim vse v redu. Resnično smo blagoslovljeni. Bog je bil na njegovi strani."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.