Svet
30834 ogledov

Dragi sosedi: Lepo, da se mladi ljubite, a počnite to tišje, otroci vas slišijo!

Oglasna deska
Po spletu se je kot virus razširilo sporočilo, ki so ga stanovalci stanovanjskega bloka napisali mladim zaljubljenim sosedom.

"Najprej dobrodošli v naši hiši," stanovalci enega od stanovanjskih blokov na sosednjem Hrvaškem začnejo sporočilo mlademu paru, ki se je pred kratkim preselil v njihovo stavbo.

"Radi vidimo, da se imajo mladi radi, ni pa prijetno za ušesa, ko moramo ves čas poslušati, kako kričite. Jasno nam je, da se ljubite, prosim le, da malce spuščate živalskih glasov. Otroci vas slišijo. Iz naše in sosednjih petih blokov!" še zapišejo stanovalci in dodajo: "Če ne gre tišje, vsaj okna zaprite!"

Ni trajalo dolgo, ko se je na oglasni deski bloka pojavil odgovor mladega para sostanovalcem: "Dragi sosedi! Mladi par, ki se ima rad, se vam zahvaljuje za dobrodošlico. Ni pa nam všeč, da moramo ves čas poslušati kričanje vaših otrok in žena, ki kričijo na svoje može. Radi bi videli, da bi bil svet brez nasilja, objokanih otrok in nesrečnih žensk."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • alen04 08:43 23.oktober 2017.

    boli me đoli za golazen kockasto!

  • djdj 16:58 22.oktober 2017.

    So brez vtikanja v intimo prepričani, da se ob zvokih res dogaja spolni akt? Mogoče kdo testira novo kino ozvočenje in ob gledanju pornografskih filmov. Vsak naj se briga zase. Vsaj v Sloveniji imamo zakonodajo, pred in po kateri uri, ...prikaži več naj se ne kali nočnega reda in miru. Menim da bi sosedi z dogovorom(mirno opombo, koga kaj moti) veliko dosegli in lepše izpadli, kot z objavo. Z mojemi sosedi, se lahko vse dogovorimo na podoben način(kdaj namerava kdo povročati hrup...).