Svet
8318 ogledov

Morilca našli mrtvega

Novice: Med tuširanjem jo je ubila elektrika Hrvoje Jelavic/PIXSELL Policijski trak.
V dveh incidentih v Dalmaciji štirje mrtvi ...

Na območju Vodic in Šibenika v Dalmaciji sta se danes zgodila dva incidenta, v katerih so bili ubiti štirje ljudje, je sporočila šibeniško-kninska policijska uprava. Policija še ni ugotovila, ali sta dogodka povezana.

V vozilu mrtev moški   

Šibeniško-kninska policijska uprava je sporočila, da je okoli 13. ure prejela obvestilo, da je bil v Vodicah v vozilu ob cesti najden mrtev moški, poroča spletni portal Šibenski.

Približno pol ure kasneje pa jih je nujna medicinska pomoč obvestila o še treh mrtvih ljudeh, ki so jih našli v objektu na Južni magistrali v Šibeniku. Prve informacije kažejo, da so dva moška in ženska umrli nasilne smrti, je še navedla policija.

Dodali so, da na obeh krajih izvajajo ogled. Ali sta dogodka povezana, še niso mogli potrditi. Na teren so poslali dodatne policijske sile, ki iščejo morebitnega storilca.

Ubiti v pekarni?

Portal Šibenski ob tem poroča, je bila trojica po neuradnih informacijah ubita v pekarni Matkol v lastništvu Branka Koloperja. Dodaja, da naj bi bil ta dogodek povezan z ubojem podjetnika v Vodicah. Šlo naj bi za istega napadalca.

Šibeniski poroča še, da je morilec tri ubite osebe povabil na sestanek na sedežu podjetja. Po trojnem umoru naj bi se odpravil v Vodice in pred trgovino Djelo ubil še lastnika trgovske verige, ki se je nahajal v avtomobilu.

Po poročanju Index.hr naj bi policisti že obkolili hišo storilca, ki pa naj bi zbežal. Policija je namreč državljane prosila za pomoč pri iskanju pobeglega.  Iščejo moškega, ki uporablja siv avtomobil znamke Škoda Karoq, z registrskimi številkami ŠI-959-HF. 

Kasneje pa so sporočili, da si je storilec sodil sam, našli so ga mrtvega ob svojem avtomobilu.

Po neuradnih informacijah Slobodne Dalmacije, naj bi bil storilec prav lastnik pekarne Matkol, Branko Koloper.

Covid-19 Covid-19 Zdravje Res pesimistična napoved z Instituta Jožef Stefan
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.