Svet
5771 ogledov

Frizerja zabodel do smrti

frizer Profimedias
Moški je bil nezadovoljen s svojo frizuro, frizerja je preganjal po ulici in ga na koncu zabodel do smrti.

Moški iz Uzbekistana, ki se je v Moskvi preživljal kot frizer, je umrl zato, ker njegova stranka ni bila zadovoljna s striženjem.

Policija je napadalca že prijela, posnetek dogodka pa se je razširil po spletnih omrežjih in v Rusiji dvignil veliko prahu.

Posnetek dogodka je prvi na svojem Facebook profilu objavil poslanec Dume Anton Beljakov; pripisal je, da je eden od njegovih prijateljev poznal žrtev in da je bil v resnici dober frizer.

Izkazalo se je, da gre za 24-letnega Dastana Adekanova.

V četrtek je med drugim ostrigel moškega in mu za uslugo zaračunal okrog 20 evrov, kar je za moskovske standarde povprečna cena. Moški je bil s frizuro nezadovoljen, vrnil se je v salon, kjer je najprej z osebjem verbalno obračunal.

Ponudili so mu, da mu frizuro spremenijo, a noben predlog mu ni bil všeč.

Na posnetku se vidi, da nato po ulici preganja moškega v jakni ga dohiti in večkrat zabode. Mimoidoči dogodka niso preprečili. Frizer je umrl še pred prihodom prve pomoči.

Avtentičnost posnetka sicer ni potrjena, so pa v moskovski policiji potrdili, da vodijo preiskavo zoper 26-letnega moškega, osumljenega uboja.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.