Svet
732 ogledov

Grozil s "ponovitvijo Prage"

slovaška policija Profimedias
Moškega je policija že prijela.

Slovaška policija je danes sporočila, da so aretirali moškega, ki je grozil, da bo izvedel strelski pohod, podoben četrtkovemu množičnemu streljanju v Pragi. 64-letnega moškega so pridržali v mestu Žilina na severu Slovaške, potem ko je poklical reševalne službe in dejal, da namerava ponoviti to, "kar se je zgodilo v Pragi".

Moškemu grozi kazenski pregon zaradi širjenja splošnega preplaha, za kar je zagrožena najvišja kazen dveh let zapora, na spletni strani poroča britanski BBC.

Slovaška policija je sporočila, da je moški prav tako v četrtek poklical reševalno službo in povedal, da želi nabaviti pištolo za izvedbo podobnega strelskega pohoda. Objavila je videoposnetek, ki prikazuje policiste, oborožene z avtomatskim orožjem, kako kmalu zatem vlomijo v njegovo stanovanje in ga aretirajo.

sveče smrt žalovanje Praga Masaker Šport Med žrtvami smrtonosnega napada tudi obetavna športnica Praga po strelskem pohodu Svet Svet Novo o češkem krvniku. To je povedala soseda

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Kmodri 08:06 25.december 2023.

    V ozadju je puč in spremeniti Slovenijo v teokracijo z absolutnim monarhom na čelu Sloweniche Pacient!

  • Ender3 18:47 24.december 2023.

    Naš opozicijski vodja je tudi pozival k orožju. Da bi grožnjo omilil se je izgovarjal na njeno legalizacijo. Očitno ne dovolj, da bi se tožilstvo odzvalo..Nekaterim je pač dovoljeno vse potem, ko se zgodijo takšne tragedije se pa čudimo ..