Svet
7060 ogledov

Grozljiv napad lastnika restavracije na goste

Albanija napad turisti PrtScr YouTube
Posnetek napada je zaokrožil po spletu. Odzvale so se tudi albanske oblasti.

Prejšnji teden so španski turisti obiskali Porto Palermo na jugu Albanije. Odločili so se za obisk ene od tamkajšnjih restavracij, a so jo od tam kaj hitro ucvrli zaradi agresivnega lastnika. 

Zadeva pa se tukaj ni končala. Lastnik restavracije je skočil na pokrov njihovega avtomobila in poskušal razbiti vetrobransko steklo na avtomobilu. Prestrašeni voznik se ga je poskušal otresti in odpeljati, medtem ko se je lastnik restavracije še kar oklepal avtomobila. 

Na posnetku je videti okrvavljene roke lastnika restavracije in krike potnikov v avtomobilu. 

S špansko družino se je srečal albanski minister za turizem in se opravičil za neljubi dogodek. Prek Facebooka se je oglasil tudi premier Edi Rama in obljubil, da bo napadalec kaznovan. Zapisal je, da je lastnik restavracije prekršil pravila albanskega gostoljubja in jih osramotil.  

V videoposnetku, ki ga je objavil Rama, je Eugenio Galdón dejal, da zaradi dejanj enega človeka ne morejo soditi vseh in napovedal, da se bodo z družino vrnili v Albanijo. 

Albanija v zadnjih letih pridobiva priljubljenost in se uveljavlja kot ena še neraziskanih evropskih destinacij, ki obiskovalcem ponuja toplo podnebje in čudovito obalo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Ludvik Miholic 20:49 22.avgust 2019.

    siftarji nevejo drugo delat kot svercat in preprodavat narkotike da bi vi vedeli koliko siftarskih preprodajacev mamila je v skandinaviji

  • sam50 07:46 22.avgust 2019.

    To so geni,ki se ne bodo spremenili nikoli.....

  • Misel Topolovsek 18:05 21.avgust 2019.

    Restavracijo so dons z inšpekcijo uradno porušili ker je bla brez dokumentacije i narejena na divje... lastnik je še v priporu...