Svet
3361 ogledov

Juncker želel poljubiti Kurza, a se mu je izmuznil

Juncker Kurz
1/2
Predsednik Evropske komisije je hrvaškega premierja Plenkovića uščipnil v zadnjico, avstrijski mandatar se mu je izmuznil.

Predsednik Evropske komisije Jean Claude Juncker je znan po svoji sproščenosti in navihanih komentarjih. Tokrat si je za tarčo vzel hrvaškega premierja.

Ko se je Andrej Plenković pogovarjal z novinarji, se mu je šef evropske komisije prikradel za hrbet, ga uščipnil, in poslal poljub.

"Jean Claude se pogosto objema in poljublja. To je simpatično," je Junckerjevo navihanost komentiral Plenković.

Avstrijski mandatar Sebastian Kurz, s katerim se je tudi sestal predsednik Evropske komisije, pa se mu ni dal. Ko ga je želel poljubiti, se mu je ta diplomatsko izmuznil, Juncker pa je ostal z dolgim nosom.

sebastian kurz Lepotica! Magazin Ona je ukradla srce bodočemu avstrijskemu kanclerju

Zagodel jo je tudi že slovenskemu premierju Cerarju. Na vrhu Evropske unije se mu je pred dvema letoma prav tako prikradel s hrbta in mu z roko prekril oči. 

Juncker, miro | Avtor: SMC SMC
dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • wizeman 18:47 22.oktober 2017.

    Hotel je poljubiti Kurca, pa se mu je ta (Kurec) izmuznil.

  • dhoo 16:05 22.oktober 2017.

    Ne deluje preveč resno. Časi so preveč resni, za takšno, milo rečeno neresno obnašanje. Juncker spada med klovne v cirkus, ne pa na položaj katerega zaseda.

  • Ledena 19:07 21.oktober 2017.

    Tale Juncker je en sprevrzen,slinavi perverznez,po moje bi se kravo butnil in se lizal z njo.Fuj,pedrajsl zanikrn.Pijanec in pokvarjenec.Ze dejstvo,da je plezal po gaduri Bratuskovi,mah,fuj.