Svet
323 ogledov

Kaj se dogaja s hrvaškim Gardalandom?

Fun Park Mirnovec Facebook
V Biogradu na Moru naj bi po prvotnih napovedih še ta mesec odprli zabaviščni park Mirnovec. Kdaj natančno naj bi bila otvoritev, danes ni znano, datum bodo sporočili prihodnji teden, so povedali za naš portal.

Na 45 tisoč kvadratnih metrih v Biogradu na moru se po zadnjih podatkih zaključuje gradnja Fun Parka Mirnovec, največje naložbe v industriji zabave na Hrvaškem. Investitorji so sicer še maja letos zagotavljali, da bo park odprt v skladu z načrti, najpozneje v drugi polovici junija.

"Res je, sprva načrtovani datum se je nekoliko zamaknil. Ni posebnega razloga za to, prvim gostom želimo ponuditi brezhibne storitve, zato smo si vzeli še nekaj dni," so nam povedali v Fun Parku Mirnovec. Dodali so, da bodo natančni datum vedeli prihodnji teden.

Na naše vprašanje, ali v dneh okrog otvoritve načrtujejo posebne ugodnosti za svoje goste, so nam ravno tako odgovorili, da bo vse natančno znano prihodnji teden, da pa vsekakor načrtujejo otvoritvene popuste.

Na spletnem omrežju Facebook je Fun Park Mirnovec že pred meseci odprl svoj profil, do današnjega dne so zbrali dobrih 7.700 všečkov. Na vsakih dnekaj dni administrator objavi kako podrobnost, kako napreduje postavitev parka, na vprašanja, ki jih zastavljajo uporabniki Facebooka, in ki se tičejo datuma otvoritve, pa ne odgovarja.

Od 14 evrov naprej

Obiskovalcem parka bo na razpolago 24 atrakcij, ki bodo ločene v tri tematske sklope; Gusarski grad, Divji zahod in Vesolje. V vsakem sklopu bodo atrakcije in igre, namenjene otrokom, najstnikom, družinam in odraslim obiskovalcem.

Obisk zabaviščnega parka bodo dopolnili z gostinsko ponudbo, trgovinicami s spominki, različnimi tematskimi dogodki in koncerti. V prvem letu Fun Park Mirnovec pričakuje obisk 180 tisoč ljudi, v parku bo zaposlitve dobilo 70 ljudi.

Cene vstopnic se bodo gibale od 100 do 200 kun, torej že od slabih 14 evrov naprej. Za otroke bodo veljali posebni popusti. V parku so pripravili vrsto posebnih ugodnosti od nakupa družinske ali sezonske vstopnice, popust bodo priznavali tudi tistim, ki se bodo za nakup vstopnice odločili preko spleta.

Fun Park Mirnovec | Avtor: Facebook Facebook
Fun Park Mirnovec | Avtor: Facebook Facebook

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.