Svet
3025 ogledov

Kazen nelojalnim v Beli hiši

soočenje Joe Biden Donald Trump Epa
Grožnja zaposlenim v Trumpovi administraciji.

Vsaka administracija ameriškega predsednika ima okrog štiri tisoč zaposlenih, ki se - po menjavi predsednika - zamenjajo. To pomeni, da bodo aktualni zaposleni manj kot čez tri mesece ostali brez dela. 

John McEntee, šef kadrovske službe v Beli hiši, je zagrozil vsem zaposlenim, da bo vsak, ki bo začel iskati novo zaposlitev še preden se mandat Donaldu Trumpu tudi uradno konča, takoj dobil odpoved. Vest sta objavila Associated Press in CNN, potrdila sta jima dva vira znotraj Bele hiše. 

McEntee je odredil vodjem vseh oddelkov, da tistim, ki iščejo službo, takoj vročijo odpovedi, kar je izzvalo precej zaskrbljenosti med zaposlenimi, zlasti mladimi, ki bodo morali kmalu iskati nove zaposlitve, piše Business Insider. 

McEntee je na novinarska vprašanja glede tega izjavil, da je zaposlene le "opozoril" in da je to izjavil, da bi motiviral zaposlene, da ostanejo lojalni Donaldu Trumpu, dokler ta sam ne prizna poraza. 

Janez Janša Slovenija V tujini se posmehujejo Janezu Janši, češ da je slovenski Donald

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar Micheal_Benson
    Micheal_Benson 23:17 21.november 2020.

    Hola, estoy feliz de anunciarle una verdadera compañía de préstamos de la que puede obtener un préstamo rápido, ofrecemos todo tipo de préstamos a nuestros clientes de confianza con una tasa de interés del 3%, contáctenos si necesita un préstamo. ...prikaži več Envíenos un correo electrónicos:Michealbensonloanagency@gmail.com,contacto@Michealbensonagency.com Formulario de solicitud de préstamo y devuélvalo,Visita nuestro sitio web:https://michealbensonagency.com/,Whatsapp:+593962046134. Nombre completo .....

  • Janez 06:18 11.november 2020.

    Tramp se obnaša kakor moštvo pri nogometu , ki je izgubilo tekmo pa se s porazom noče sprijazniti in noče oditi iz igrišča. Hkrati ves čas kljub negativnemu rezultatu govorijo, da so zmagali. Kdo je tu nor? Očitno gre za ...prikaži veča shizofrenijo, ko poraženec ne dojema stvarnosti. In Trump je shizofreni luzer. Zraven pa se lahko postavi še JJ, ki ni nič drugačen. In taki nam vladajo?? Žalostno!

  • Marcelko 18:38 10.november 2020.

    Že ve zakaj.