Magazin > VIP
61 ogledov

Gola Kate še v dveh revijah

princ William, Kate Middleton Reuters
Nov udarec za princa Williama in Kate Middleton. Gole fotografije kambriške vojvodinje objavili na Irskem, v ponedeljek še v Italiji.

"Kraljica je gola" se glasi naslov članka na naslovnici italijanske revije Chi. V reviji, ki izide v ponedeljek, bo namreč na 26 straneh objavljenih 50 fotografij Kate Middleton, ki se sonči na zasebni posesti v Franciji, kjer je bila na oddihu s svojim soprogom, princem Williamom, poroča RadarOnline.

Pri reviji so potrdili, da imajo 200 fotografij Kate. Na mnogih od njih se sonči zgoraj brez, urednik Alfonso Signorini pa pravi, da je na mnogih tudi popolnoma gola. Signorini se ne boji, da bi reviji kraljeva družina zagrozila s tožbo. Na svojem profilu na Twitterju je v soboto celo objavil, da ga ne bo zaustavil "niti direktni kraljičin telefonski klic".

"Omenjene fotografije niso žaljive ali neokusne, niso ne morbidne in ne kvarijo nikogaršnjega dostojanstva. Te fotografije so bile posnete, ko je bil par na terasi, in tako posnete na javnem mestu, tako da ne gre za namigovanje na vdor zasebnosti," je še povedal urednik.

Prva je omenjene fotografije objavila francoska revija Closer, zoper katere je kraljeva družina že sprožila sodne postopke.

Kate ni nič drugačna kot Lady Gaga ali Rihanna

Na Irskem so fotografije objavili v soboto. Urednik irske izdaje Daily Star Mike O'Kane je povedal, da je kambriška vojvodinja le ena od zvezdnic in pri objavi fotografij ni prav nič drugačna od drugih zvezdnikov, kot "sta Rihanna ali Lady Gaga".

"Vsi na Irskem bi radi videli fotografije. Ona ni bodoča kraljica Irske, tako da bodo težave le v Veliki Britaniji," je še povedal in dodal, da se je Kate primožila v kraljevo družino in da je ena od najbolj fotografiranih ljudi na svetu, zato ne razume, zakaj se čudi, če se je razgalila na balkonu, kjer se jo lahko vidi s ceste.

Komentarjev 4
  • majdas 17:09 17.september 2012.

    No, ko bo mlada Kate v njenih letih, ju pa primerjaj ...

  • depresija 22:32 16.september 2012.

    PS: na zgornji sliki -William: ''..in ne boš verjela, NOBENGA od slovenske VLADE na proslavi DRŽAVNEGA praznika vrnitve Primorske matični domovini!'' -Kate: ''banda pokvarjena...''

  • depresija 22:27 16.september 2012.

    jest sm pa skos mislu, da se člani kraljeve družine sončijo, kopajo, tuširajo oblečeni, zapeti do vratu... hvala žurnal in svetovni šund cajtngi za razsvetlitev!