Svet
40 ogledov

Krvavo valentinovo na Reki

Eksplozija v Zagrebu Petar Glebov/PIXSELL
Moškega, ki naj bi ženo ubil v nebotičniku na Reki, policija išče po polovici Hrvaške. Žena naj bi mu menda povedala, da ga zapušča.

Dvakrat so ustavili avtobus, s katerim smo potovali v Zagreb. Prvič so legitimirali samo moške, drugič so pregledali cel avtobus, prtljažni prostor so pregledali celo s psi, so portalu 24sata povedali bralci, ki so potovali z Reke v Zagreb. Policijske patrulje, ki so iskale domnevnega morilca, so bile menda tudi ves čas ob avtocesti, na cestninski postaji Lučko so pregledovali vsa vozila.  

Okrog poldneva so v nebotičniku na Vežici našli mrtvo žensko. Sosedi so za 24sata povedali, da gre za mater dveh otrok v zgodnjih tridesetih letih, ki je tam živela v babičinem stanovanju. Po trditvah nekaterih so se iz stanovanja pogosto slišali kriki in prepiri, drugi pravijo, da so se kriki slišali le pred umorom in da so bili sicer mirni. 

Eden izmed otrok je živel z očetom, mlajši, ki ga je imela z zdajšnjim partnerjem, pa je živel pri njej. Sosedi je pred desetimi dnevi povedala, da ga namerava zapustiti, saj ni skrbel za otroka. 
Prav ta partner je domnevni morilec, doma je iz Duge Rese, zato je reška policija takoj obvestila karlovško. 

 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:39 15.februar 2017.

    Če je treba zato pol države zapret je treba. Edino pravilno. Vse lahko počaka sam morilec ne more..tega se mora čim prej zapret.

  • Božidar Dinič 08:44 15.februar 2017.

    naši bratje nam delajo konkurenco