Šport > Nogomet
18 ogledov

Guerrero: "Tip za mano šverca drogo"

Paolo Guerrero Reuters
Perujski reprezentant Paolo Guerrero se je želel pošaliti na račun soigralca, ki pa je zaradi šale preživel precej naporno noč.

V Kostariki se je perujska reprezentanca v sredo pomerila z gostitelji in zmagala z 1:0. Ob vrnitvi v Limo je na letališču v San Joseju nekdanji nogometaš Bayerna in Hamburga, zdaj pa brazilskega Corinthiansa, Paolo Guerrero, stopil do carinikov in dejal, da oseba za njim tihotapi drogo.

"Želel sem se le pošaliti s Tysonom in varnostniki. Na žalost so me Kostaričani vzeli zelo resno," je po incidentu dejal Guerrero, njegovemu soigralcu Johnu "Tysonu" Galliquioju pa so odvzeli prostost. Branilca so odpeljali na podroben pregled, sledilo pa je tudi obvezno zasliševanje, ki je trajalo nekaj ur. Spraševali so ga policisti iz oddelka, ki se ukvarja z drogami.

"Dobil sem dobro lekcijo. Marsikaj sem se naučil in to zelo dobro," je izjavil nesrečni Galliquio, ki se je šele naslednji dan lahko priključil soigralcem iz reprezentance. Ti so se že prej maščevali Guerreru, ki so ga pustili na letališču, sami pa vstopili na avtobus, ki jih je odpeljal v mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.