Svet
572 ogledov

Maser obsojen, ker je snemal ženske

zivljenje21.11.07...zenska, oljna masaza, Close-up of a beautiful young woman ge iStock
38-letni maser je obsojen na tri leta zapora, ker je svoje stranke tajno snemal.

Matthew Yates, maser iz Nottinghama, je obsojen na 3-letno zaporno kazen zaradi voajerizma in spolnega nadlegovanja. Kamero je skril v ročno uro in snemal ženske, ki jim je delal maažo celotnega telesa. Na mizi so ležale bodisi povsem gole ali le delno prekrite po intimnih predelih.

Na sojenju se je maser zagovarjal, da je ženske snemal zato, da bi se zaščitil pred morebitnimi lažnimi obtožbami zaradi nadlegovanja, a sodišče ni sledilo njegovemu zagovoru. Pred tem je 38-letnik povedal, da je ob začetku svojega dela obiskoval psihiatra, saj je bil v depresiji in popolnoma nesiguren vase.

"Bil sem prestrašen, trpel sem zaradi paranoje, da bi me katera od strank lahko lažno prijavila. Bil sem zaskrbljen zaradi nekaterih zahtev, ki so mi jih dajale stranke, da se ne bi potem zgodilo, da bi rekle, da sem napačno interpretiral njihove želje, sem jih snemal, da bi imel dokaze," je na sodišču povedal maser.

V sodbi je med drugim izpostavilo, da je svoje žrtve ponižal in jih tudi zlorabil. Zaradi svojih dejanj bo tri leta v zaporu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.