Svet
141 ogledov

Mati poslala očetu sliko hčerke, preden jo je zadušila

Medvedek Profimedias
Mati dveletne deklice se je na krut način odzvala na razhod z dekličinim očetom.

Dvajsetletna mati dveletne deklice iz Fentona v Veliki Britaniji se ni mogla sprijazniti, da je dekličin oče prekinil njuno zvezo. Na to se je odzvala nepredstavljivo. Zadušila je svojo hčerko. Dekličinemu očetu je pred tem poslala več jeznih sporočil, na koncu pa še fotografijo njune deklice. V tem sporočilu je zapisala: "Oprosti, mislim, da si zaslužiš še njeno zadnjo fotografijo in spomin nanjo"

Po tem, ko je z blazino zadušila hčerko, si je mati poskušala soditi sama. Policisti so morali vdreti v stanovanje, kjer so naleteli na grozljiv prizor. Mati je imela zgolj površinske rane. Našli so tudi poslovilno pismo, v katerem je pisalo: "Tukaj sedim in razmišljam, da bi ubili lastno hčerko in nato še sebe. Ne želim jo pustiti samo, a živeti dalje tudi ne morem. Tukaj ni nič več ne zame ne zanjo". 

Mati na sodišču obtožbe, da je deklico umorila, zavrača in trdi, da se je deklica zadušila med dvema blazinama, ko je spala na njeni postelji. Ko je odkrila dekličino negibno telo, si je poskušala soditi sama, zatrjuje mati. Sojenje se nadaljuje. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.