Svet
15 ogledov

Med izkrcanjem iz letala izgubila roko

Lauren (desno) Facebook
Ko se je odpravljala z letala, se je približala propelerju, kar jo je stalo roke. Triindvajsetletna Lauren je tako namesto na ogledu prižiga prazničnih lučk pristala v bolnišnici.

Prebivalka Teksasa je v nenavadni nesreči izgubila roko. Ko se je odpravljala z letala, se je preveč približala propelerju, v katerega je potegnilo njeno roko. Triindvajsetletnica je na pot šla z namenom, da bo videla prižig božično-novoletnih lučk v nekem mestu. Nesrečni pripetljaj pa jo je stal roke, poleg tega pa je utrpela še poškodbe očesa, rame in glave.

Lauren je imela srečo, da je sploh preživela, je dejal eden od uslužbencev na letališču. "Ti propelerji se ne bodo zlomili, če pridejo v stik s človekom. Kvečjemu 'posrkali' te bodo," je ob tem za FOX 4 News dejal Steve Blackman iz zasebnega letališča v McKinneyju.

Policija nesrečo še preiskuje, Lauren pa je trenutno na zdravljenju. Po trditvah neimenovanih virov naj bi bil "status registracije letala vprašljiv", kar bi lahko letališču povzročilo še ogromno preglavic ob verjetnih odškodninskih zahtevkih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.