Svet
2939 ogledov

Mlad poštar izginil s 15.000 evri pokojnin, našli so ga mrtvega

umorjen poštar Reševalni pas/Twitter
Poštar v Črni gori bi moral razdeliti pokojnine v vrednosti 15.000 evrov, a je izginil. Kasneje so ga našli mrtvega, denar še iščejo.

Miloš Stamatović, mlad poštar iz Danilovgrada, je med raznašanjem pokojnin v vrednosti 15.000 evri izginil. Kasneje so ga z zvezanimi rokami našli ob reki Morača v naselju Botun, poročajo črnogorski mediji. S Policijske uprave Črna gora so sporočili, da so truplo mladega fanta odkrili domačini in obvestili policijo. Pristojni tožilec in kriminalisti njegovo smrt še preiskujejo.

 

Kmalu po Stamatovićem izginotju so našli tudi vozilo, v katerem je mladenič prevažal denar. V vozilu so odkrili od 2.000 do 3.000 evrov, preostali denar še iščejo.

Sumijo, da je šlo za umor

Miloš je imel spredaj zvezane roke, kar nakazuje na možnost, da je prišlo do umora, poroča Press. Tožilstvo je odredilo obdukcijo trupla, ki bo pokazala vzrok smrti.

"Policisti so na kraju najdbe trupla našli več sledi, prav tako je bil najden avtomobil umrlega. Preiskava vzroka smrti trenutno še poteka," je povedal neimenovani policijski vir.

Po izginotju poštarja je bila sklicala obsežna iskalna akcija, kjer so pomagali njegovi sodelavci, policisti in vaščani Danilovgrada.

Svečka Slovenija Ženska iz Novega mesta, ki jo je napadel mož, umrla v bolnišnici Policija v ZDA Pet mrtvih Svet "Ko so policisti prispeli, jih je pričakal grozljiv prizor" Policijske luči Umor Svet Najstnice ubile 59-letnika. Še policisti v šoku.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.