Svet
176 ogledov

Mladoletna prostitutka zrušila skoraj pol policijske postaje

Jasmine Abusline Reševalni pas/Twitter
Nekdanji mladoletni prostitutki je dosojeno skoraj milijon dolarjev odškodnine, potem ko je imela v zadnjih treh letih spolne odnose z najmanj 40 lokalnimi policisti.

Jasmine Abusline je danes stara 19 let; kot piše Fox News je njena zgodba, ko se jo je odločila povedati javno, dvignila toliko prahu, da je v Oaklandu, kjer živi, skoraj pol policijske uprave dobilo odpoved.

Med drugim je povedala, da so z njo ravnali kot s sužnjo, da so policisti v resnici opavljali delo zvodnikov, da so imeli z njo spolne odnose, za katere so nekatri plačevali, drugi so ji prinašali hrano, tretji so ji obljubljali policijsko zaščito.

"Nekateri med njimi so me nagovarjali, da naj nadaljujem z delom prostitutke na ulici. Spominjam se enega, ki se je obnašal, kot da je moj zvodnik. Najel je sobo v hotelu, naročil, kakšna naj imam oblačila, nato pa mi vodil stranke. Z enim izmed policistov sva imela spolne odnose v službenem avtomobilu. Povedal mi je, katerih predelov mesta naj se izogibam, da me ne bi prijeli," je med drugim javno objavila nekdanja mladoletna prostitutka, ki je v zadnjih treh letih na zatožno klop spravila sedem policistov, še zoper 33 preiskava še poteka.

Jasmine Abusline je zoper mestno upravo vložila zahtevo za odškodnino v višini 66 milijonov dolarjev, na koncu se je pogodila za milijon.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • privat 09:07 04.junij 2017.

    praš policaje..

  • Franjo Erman 15:04 02.junij 2017.

    a je imela zlato lukno?

  • dchello 10:03 02.junij 2017.

    Pardon, zapisano je zrušenje.http://fran.si/iskanje?View=1&Query;=zru%C5%A1enjeNapačna uporaba ...