Svet
47 ogledov

Muc padel z 19. nadstropja in preživel

Bela muca Shutterstock
Muc z imenom Sladkorček bi se lahko preimenoval v Srečka. Preživel je padec z 19. nadstropja in preživel le z majhnimi poškodbami.

Beli muc, star približno štiri leta in pol, je uporabil vse svoje letalske sposobnosti, da je lahko preživel padec z 19. nadstropja stolpnice v Bostonu.

Njegova lastnica je zaradi visokih temperatur pustila odprto okno, Sladkorček pa je imel veliko srečo v nesreči, saj je "pristal" na majhni gredici. V zemlji, ki je ublažila njegov padec, je sicer nastala luknja, tam pa je pustil nekaj svojih dlak. Po spektakularnem padcu jo je popihal v varno zavetje v bližini stavbe, pišejo spletne strani US News.

Sicer pa jo je maček odnesel praktično brez poškodb, le z odrgnino na gobčku in nekaj manjšimi modricami. Sicer pa naj bi imele mačke v zraku podobne sposobnosti kot veverice: če iztegnejo tačke, lahko "jadrajo" po zraku in rep uporabijo za navigacijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.