Svet
1665 ogledov

Muskovo podjetje bo zaradi obtožb o zlorabi poplačalo stevardeso

Elon Musk Epa
Izvensodna poravnava.

Podjetje SpaceX v lasti najbogatejšega človeka na svetu, Elona Muska, je pristalo na izplačilo 250 tisoč dolarjev stevardesi, ki naj bi jo spolno zlorabil. Muska je obtožila, da ji je pokazal svoj vzburjen spolni ud, jo prijemal za kolena in ji dejal, da ji bo kupil konja v zameno za erotično masažo, poroča Business Insider. 

Do incidenta naj bi po besedah stevardese prišlo leta 2016, pridobila je tudi pisno izpoved priče. V dokumentu je zapisano, da je domnevno zlorabljena za dogodek povedala prijatelju. Dejala je, da so ji ponudili plačilo šolnine za maserko, da bi nato lahko masirala Muska.

Musk je po njenih besedah najprej od nje zahteval masažo, na kar naj bi pristala. Ko je vstopila v kabino, je bil popolnoma gol, spodnji del telesa je imel prekrit z rjuho. Ko ga je začela masirati, se je v enem trenutku odkril in ji pokazal erekcijo. Dotikal se je je in ji rekel, da ji bo kupil konja, če "stori več". Vedel je za njeno strast do konjev. 

Stevardesa je ponudbo zavrnila, sčasoma s strani Muskovega podjetja več ni dobila posla. 

Business Insider je skušal pridobiti komentar Elona Muska; ta je v elektronski pošti odgovoril, da potrebuje več časa za ta odgovor in da je v zgodbi veliko več od doslej znanega. "Če je to resnica, bi bil to prvi primer, da sem kogarkoli spolno zlorabil v 30-tih letih. Verjamem, da gre za politično motiviran primer," je komentiral. 

Šef Muskove pravne službe Christopher Cardaci je na vprašanje glede podrobnosti sporazuma s stevardeso rekel le, da dogovore med strankami ne komentira. 

Elon Musk Svet Nepričakovana poteza Elona Muska Elon Musk Magazin Elon Musk kupil Twitter, ta znana igralka takoj zaprla profil

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 00:20 21.maj 2022.

    Deep fake news. Kaj hočejo s tem povedat, da se odreka denarju na račun masaže. Halooo