Svet
3304 ogledov

"Ne žalujem za mrtvimi in ranjenimi v pokolu, to so republikanci"

Strelski pohod v Las Vegasu Epa
Njene besede so naletele na takojšen odziv.

Ko je Hayley Geftman-Gold, 41-letna pravnica družbe CBS, to objavila na spletu, najbrž ni pričakovala tega, kar je sledilo. Odgovorni pri družbi CBS so jo nemudoma odpustili z mesta podpredsednice in višje svetovalke. Tiskovni predstavnik televizijske mreže je v izjavi dejal, da je "Geftman-Gold prekršila standarde podjetja. Njeni pogledi so povsem nesprejemljivi"

Pravnica je v odgovoru na eno od objav o tragediji v Las Vegasu zapisala, da ne pričakuje, da bodo republikanci kdajkoli storili pravo stvar, če se niso odzvali, ko so umirali otroci. "V bistvu ne čutim nobenega sočutja, ker so ljubitelji country glasbe pogosto republikanci, ki imajo radi orožje." 

Geftman-Gold se je za svoje besede že opravičila. Dejala je, da izjavo obžaluje in da besede ne odražajo prepričanj njenega nekdanjega delodajalca, sodelavcev, družine in prijateljev. 

V nedeljo zvečer po lokalnem času je 64-letni Stephen Paddock streljal na udeležence glasbenega festivala. Umrlo je 59 ljudi, več deset jih je še vedno v kritičnem stanju. Ranjenih je bilo več kot 500 ljudi. Motiv za dejanje še ni znan, oblasti pa upajo, da jim bo pri odkrivanju vzrokov lahko pomagala strelčeva partnerka. 

dezurni@zurnal24.si


 

Komentarjev 2
  • Klementina8 10:31 04.oktober 2017.

    Idiotski ameri.Oni pobijajo in koljejo ljudi po celem svetu,imajo se za WORLD POLICE,vtikujejo se v notranje zadeve drugih drzav,(Sirija,Afganistan,..). Zdaj pa jokajo.Orozje je pri njih mozno kupit kot pri nas mleko in kruh.Ze svoje pamze ucijo rojovanja z orozjem.Torej.Karma.Oni pa ...prikaži več lahko pobijajo in koljejo po celem svetu na tisoce ljudi??????Kaj so oni? Zdaj pa promi osebe jokajo in klicejo k molitvi za umrle.Naj si raje zakonodajo o orozju razcistijo,so sami najvecji teroristi na svetu.

Sorodne novice