Svet
15032 ogledov

Nenadna smrt maturanta

Ante Mikulandra Facebook
Maturantski izlet je prekinilo 50 maturantov; pretresla jih je smrt sošolca.

Na maturantskem izletu v Pragi je nenadno umrl 19-letni Ante Mikulandra, dijak Pomorsko - tehniške šole iz Šibenika. Z nekaj metrov višine je včeraj padel na dvorišče hotela Plaza v centru Prage in na mestu umrl.

Praška policija še preiskuje smrt 19-letnika; glede na to, da hotel Plaza nima balkonov v sobah, je fant najverjetneje padel z okna hotelske sobe.

Mamma mia Magazin Člana zasedbe filma Mamma Mia našli mrtvega

Kot piše Šibenik.in, je občina, kjer je živel 19-letnik zavita v črnino; pred dvema letoma je nenadoma umrl tudi fantov oče. Star je bil le 39 let. Mama ima še tri otroke, dva Antejeva brata in le 3-letno deklico.

Od preminulega fanta se na družbenih omrežjih poslavljajo tudi njegovi prijatelji. Šola, ki jo je obiskoval, je izdala žalno objavo, v kateri je izpostavila, da je bil pokojni fant dober dijak, s katerim nikoli ni bilo nobenih težav.

O smrti poročajo tudi češki mediji; predstavnica tamkajšnje policije je povedala, da okoliščine smrti še preiskujejo. Znakov nasilne smrti ni.

Angélique Duchemin Tragično Šport Svetovna prvakinja umrla v svojem 27. letu

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Milan Modrijan 10:44 20.september 2017.

    BREZ KOMENTARJA

  • Pepe007 07:50 05.september 2017.

    Žalostno... Glede na to, da so šli na Češko, so verjetno imeli tudi nekaj kulturnih ogledov. To pa je razlika od slovenskih maturantskih izletov v Budvo v organizaciji agencij, ki je pijanka vsak dan.

  • Lavdan 00:41 05.september 2017.

    Ko jih spustijo z vajeti se zgodijo take stvari. To ni nenadna ampak nora smrt, oz. katastrofa, da se to zgodi na pragu življenja.