Svet
8016 ogledov

Nor način boja z Irmo

Orkan Irma Epa
Številni Američani so za res vzeli nekaj, kar se je začelo kot šala. Očitno neslana šala.

Nekateri Američani so se odločili boriti proti orkanu Irma na lahko bi rekli njim stereotipni način; s streljanjem. Na Facebooku je bilo tako organiziranih nekaj dogodkov, s katerimi ljudi pozivajo, da organizirano streljajo na Irmo.

Na enem izmed teh na Facebooku najavljenih dogodkov je svojo prisotnost potrdilo več kot petdeset tisoč ljudi. Organizator dogodka Ryon Edwards je povedal, da se je vse začelo kot šala.

FB dogodek - streljanje v Irmo | Avtor: Facebook Facebook

"Dogodek sem na Facebook odprl iz dolgega časa, do neke mere pa tudi zaradi zasrkbljenosti zaradi orkana. Pomislil sem, da bi se bilo bolje dobro nasmejati ob tem, kot pa jokati. Čeprav je dogodek odprt v smislu sarkazma, očitno nikoli ne veš, kaj imajo ljudje v glavi," je ameriškim medijem plaz, ki ga je sprožil, pokomentiral avtor dogodka.

Orkan Irma Razdejanje Svet Nori posnetki: Orkan je ocean ob obali Floride dobesedno posesal

Na Facebooku so objavljena tudi navodila, kako naj ljudje streljajo na Irmo; čeprav je videti, da gre za šalo, so jo očitno številni Američani vzeli za res.

Ljudje, ki so se prijavljali na dogodek, so očitno zaskrbeli floridske oblasti; tamkajšnja policija je objavila več opozoril ljudem, da naj ne streljajo na orkan, saj da mu na ta način ne bodo spremenili smeri.

orkan Irma Orkani Zdravje Tako je Irma dobila svoje ime

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.