Svet
20807 ogledov

Nova nesreča na maturantskem izletu

Praga Shutterstock
Sedemnajstletnemu dekletu počila žilica v možganih.

Dijaki zdravstvene šole v Osijeku so na maturantskem izletu v Pragi, od kjer poročajo o novem nesrečnem dogodku. Sedemnajstletnemu dekletu je počila žilica v možganih. K sreči v tistem trenutku dekle ni bilo samo in so ji lahko takoj nudili pomoč, piše Glas Slavonije. 

Njena mati je potrdila, da so hčerko operirali in dodala, da v preteklosti ni imela podobnih zdravstvenih težav. "Dobra novica je, da je po operaciji dobro in zdravniki napovedujejo, da bo čez kakšen teden lahko hodila. Ko se bo to zgodilo, se bo lahko vrnila domov. Zdravnik je dejal, da bi lahko čez mesec dni šla v šolo. Po operaciji vse poteka v redu, vsega se zaveda in spominja, kar je dober znak," je za Glas Slavonije povedala mama, ki je prepričana, da bo hčerkino okrevanje še naprej potekalo dobro. 

Hrvaško je v teh dneh pretresla vest, da je na maturantskem izletu nenadno umrl 19-letni fant. Z nekaj metrov višine je padel na dvorišče hotela Plaza v središču Prage in na mestu umrl. 

Ante Mikulandra 19-letnik Svet Nenadna smrt maturanta

Tragično se je maturantski izlet končal tudi za 18-letno Slovenko, ki je bila s sošolci na izletu v Grčiji. Dekle je umrlo zaradi notranjih krvavitev v bolnišnici na Krfu.

Krf Grčija Slovenija Na maturantskem izletu umrla 18-letna Slovenka

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.