Svet
24 ogledov

Novi premiki v primeru Maddie

MADDELEINE MCCANN EPA
Portugalske oblasti so britanski policiji izdale dovoljenje za iskanje dokazov v okolici naselja, kjer je leta 2007 izginila deklica Madeleine McCann.

Britanski mediji poročajo o novih sledeh v primeru izginotja britanske deklice Madeleine McCann, ki je pred natanko sedmimi leti izginila med družinskimi počitnicami v portugalskem letovišču, samo teden pred svojim četrtim rojstnim dnevom.

Po sedmih letih neuspešnega iskanja so portugalske oblasti končno izdale uradno dovoljenje britanski policiji, ki bo na območju letovišča Praia da Luz iskala nove dokaze. Forenziki bodo uporabili radarje za lociranje predmetov pod zemljo.

Odločitev razglašajo za revolucionarno, saj bodo britanski policisti prvič tudi na terenu sodelovali z lokalnimi oblastmi. Mednarodno policijsko sodelovanje na terenu je posledica nedavno pridobljenih informacij. Te namigujejo, da so novi dokazi morda v bližini apartmaja, kjer so deklico nazadnje videli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.