Svet
5427 ogledov

Novorojenčka skoraj utopila v WC školjki

Policijski trak pred McDonald'som Fotografija je simbolična.
Bila je v službi, nato pa nenadoma izginila. Njeni sodelavci so na stranišču na tleh najprej zagledali kri.

Mlada ženska iz Kalifornije je obtožena, da je poskušala utopiti novorojenčka, potem ko je rodila v prostorih restavracije McDonald's, kjer je bila zaposlena.

25-letna Sarah Lockner je delala v restavraciji s hitro prehrano McDonald's v kraju Redwood City v Kaliforniji. 4. septembra zvečer je svojim sodelavcem dejala, da ima bolečine v trebuhu in večkrat odšla v toaletne prostore. Časnik Daily Journal poroča, da je ostala v službi, kljub temu, da ji je nadrejeni večkrat predlagal, naj odide domov, tudi ko je že zaključila z delom v svojem terminu. 

Okrožni tožilec Steve Wagstaffe je dejal, da je ena od zaposlenih v restavraciji našla Locknerjevo zaprto na stranišču, na tleh pa je opazila kri. Dejala ji je, da ima močno mensturacijo. 

Drugi zaposleni naj bi opazil, kako je otroka držala v straniščno školjko in slišal, da je potegnila vodo. Locknerjeva ga je prosila, naj ne pokliče policije, a je ni poslušal in v restavraciji so takoj poklicali reševalce. 

Ko so policija in reševalci prišli na prizorišče, otrok ni dihal, prav tako niso čutili srčnega utripa, zato so takoj začeli z oživljanjem.

Locknerjeva naj bi dejala, da niti on niti njen fant nista vedela, da je noseča ter da je otrok zanjo prišel kot šok.

Otroka so prepeljali v bližnjo pediatrično bolnišnico, kjer so ga postavili v umetno komo. Kljub temu, da so bili zdravstveni delavci zaskrbljeni, da ne bo preživel, zdaj kaže, da bo živel. Ni pa še jasno, ali je utrpel poškodbe možganov. 

Mati je obtožena poskusa umora s povzročitvijo hudih telesnih poškodb in zlorabe otroka. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1