Svet
1019 ogledov

Ob Putinu nova ženska. Kdo je?

Vladimir Putin Youtube
Ruski predsednik Vladimir Putin spet buri duhove; včeraj je na spletu zaokrožil posnetek, na katerem naj bi skoraj pokazal svojo novo partnerko. Tako so vsaj ugibali nekateri mediji. Posnetek je nastal na severu Rusije, kamor je Putin odšel na dopust in medtem obiskal tudi samostan na otoku Konevec.

Na posnetku se vidi, kako Vladimir Putin parkira svoj mercedes ML, izstopi iz avtomobila in odpre zadnja vrata. Na zadnjih sedežih naj bi bila ženska v rdeči toaleti. Na posnetku je vidno še, kako ta oseba s prstom pokaže na nekaj, zatem pa Putin zapre vrata avtomobila.

Ugibanja medijev, ali gre za Putonovo novo partnerko, je uradni Kremelj skušal utišati rekoč, da gre za člana varnostne službe. Ki bi mu Putin odpiral vrata?

Kasneje se je na fotografiji, ki so jo posneli pred samostanom, pojavila ženska oseba, ki pa je oblečena v črnino. Peterburški portal Fontanka piše, da gre za Katarino Grubino, arhitektko, ki je profesionalno vpletena v renovacijo samostana.

Vladimir Putin | Avtor: Youtube Youtube

Kot je znano, Putin svoje zasebno življenje drži stran od javnosti. Od svoje nekdanje žene Ljudmile, s katero ima dve odrasli hčerki, se je ločil, nato so ga povezovali z gimnastičarko Alino Kabajevo in nato tudi z nekdanjo boksarko Natalijo Ragozino. Na kakršna koli vprašanja glede svoje zasebnosti Putin vztrajno ne daje nikakršnih pojasnil.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.