Svet
19 ogledov

Od drugega leta jé le piščančje medaljone

Ocvrti piščanec Shutterstock
Sedemnajstletnica že več kot 15 let jé le ocvrte piščančje medaljone iz McDonald'sa.

Sedemnajstletna Stacy je pred kratkim šokirala zdravnike s priznanjem, da je že 15 let zasvojena s piščančjimi medaljoni. Nikoli ni jedla ničesar drugega, ne zelenjave ne sadja. Zaradi nepravilne prehrane je zbolela za anemijo, zamašile so se ji tudi žile.

V bolnišnici so se kar nekaj časa trudili, da bi ji izboljšali kri. Zaužiti je morala ogromno vitaminov, da si je njeno telo sploh opomoglo. Kljub slabemu zdravstvenem stanju pa Stacy ne bo prenehala jesti nezdrave hrane.

"Pojé tudi čips in toast"

Zdravniki so ji povedali, da lahko, če ne bo prenehala z nezdravim prehranjevanjem, sledi smrt. "Trga se mi srce, ko vidim, kaj jé. Ampak pravi, da ne more jesti nič drugega," je povedala njena mama Evonne in dodala: "Včasih pojé tudi kakšen čips ali toast."

Stacy se zaveda, da jo bo nezdrava hrana ubila, a si ne more pomagati. "Prvič sem poskusila ocvrte piščančje medaljone, ko sem bila stara dve leti. Takrat sem jih tako vzljubila, da ne želim jesti ničesar drugega več. Nikakor ne morem poskusiti ničesar drugega. Mati je že zdavnaj obupala nad menoj."

Komentarjev 2
  • mph 19:42 20.oktober 2013.

    To je res. Žal pa je olje staro več ur, neštetokrat pregreto, .... kar povzroča ravno zdravstvene težave.

  • McClain 12:20 27.januar 2012.

    Jaz jih imam tud rad.ampak k sreci jem tudi Big Mac, McWrap, solato itd. Mc je zakon, ce hoces na hitro nekaj svezega pojest za normalen denar. Boljs kot vse restavracije po shoping centrih, kjer je pol hrane od vceraj. ...prikaži več V Mc-u je vse staro nekaj minut. Mljask