Svet
3664 ogledov

Osumljenca za uboj na Pagu prijeli

uboj Zrće hrvaška Dino Stanin/PIXSELL
Hrvaški notranji minister je potrdil, da so osumljenca zjutraj prijeli na letališču v Splitu.

"V sklopu kriminalistične preiskave uboja in poskusa uboja v Zrčah je bil danes ob 9.30 na letališču Resnik pri Splitu prijet 25-letni britanski državljan," je potrdila hrvaška policija. 

Policija je že včeraj sporočila, da poznajo osumljenca, ki je bil na begu. Za njim so razpisali tiralico in o tem obvestili vse enote. Posebno pazljivi so bili na vseh mejnih prehodih in letališčih v državi. 

Zrće, Pag Hrvaška Svet "Zelo, zelo slaba reklama za turizem"

25-letnega britanskega državljana so prijeli pri pregledu na letališču v Splitu, ko je poskušal zapustiti državo. Tekom dneva ga bodo prepeljali na policijsko postajo v Novalji. 

Policisti nadaljujejo s preiskavo. Še vedno je nekaj nejasnosti glede dogajanja pred klubom in glede vpletenosti drugih oseb v uboj. 

uboj Zrće hrvaška Uboj v Zrčah Svet Uboj v Zrčah: Storilca ujele kamere

So se sprli zaradi droge?

V sredo zjutraj je pred enim od klubov v Zrčah prišlo do prepira, v katerem je bil ubit 26-letni britanski državljan. Ranjena sta bila še dva mlajša moška, oba britanska državljana. Stanje enega od njiju je še vedno kritično. "Moški ima več vbodnih ran. Njegovo stanje je stabilno, a še vedno kritično," je o moškem, ki je na intenzivnem oddelku zadrske bolnišnice, za Index.hr povedal direktor bolnišnice Edi Karuc. 

Neuradno naj bi do prepira med dvema skupinama britanskih državljanov prišlo zaradi preprodaje droge. Dve skupini naj bi več dni na območju Zrč prodajale drogo, do pretepa pa je prišlo, ko so jih vrgli iz nočnega kluba. 

Zrće, Pag Uboj v Zrćah Svet "Bilo je veliko krvi. Z ubitim je bil še en moški"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • NeAnonimni 12:17 28.junij 2018.

    Bolj kot slaba reklama za Hrvaško, je to slaba reklama za imigrante