Svet
5359 ogledov

Pismo, ki zlomi srce

izginotje Madeleine Maddie McCann Epa
Starša Maddie na sporočilo še nista odgovorila.

Nemški tožilci, ki vodijo preiskavo okrog 43-letnega Christiana Bruecknerja, so staršema izginule Madeleine McCann poslali pismo, v katerem jima sporočajo, da je deklica mrtva. Kot je znano, starša še vedno nista pokopala vseh upov, da bi njuno hčerko vendarle po letih izginotja našli živo. 

"To je preiskava umora in ne izginule osebe. Bili smo jasni, da preiskujemo uboj in za to imamo tudi dokaze. Razumemo bolečino, ki jo doživljata starša, ki želita odgovore, a za njiju je bolje, da imamo jasen in uspešen zaključek preiskave," je za Mirror izpostavil tožilec Hans Christian Wolters. Starša na sporočilo še nista odgovorila, piše Daily Mail. 

Kateri so dokazi, ki jih je omenil, Wolters ni natančno odgovoril, poudaril je, da bi s tem ogrozil preiskavo, ki jo vodijo okrog Bruecknerja. 

Za Mirror je dodal, da pospešeno sodelujejo s Scotland Yardom in preiskovalci na Portugalskem, vendar da vseh dokazov še niso delili med seboj. 

Portugalski odvetnik družine McCann je pri tem zahteval več transparentnosti okrog preiskave in izrazil upanje, da bodo portugalski preiskovalci ta teden natančneje razkrili nove dokaze. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.