Svet
12 ogledov

Po 34 letih ugotovil, da je pogrešan

Steven Carter, pogrešani Prt Scr YouTube
Stevenova biološka mati je pogosto izginjala, zato so ji otroka odvzeli, ona pa je policiji navedla lažno ime ter rojstne podatke dečka, da policisti ne bi našli njegovega očeta.

Petintridesetletni Steven Carter je na spletni strani o pogrešanih otrocih MissingKids.com naletel na fotorobot moškega z imenom Marx Moriarty Barnes, ki mu je bil zelo podoben. "Gledate fotografijo, ki vam je podobna, in nimate pojma, kaj bi storili," je dejal za Fox News. Potem je svoji mami, ki ga je posvojila iz sirotišnice na Havajih, poslal fotografijo otroka s te spletne strani. Tudi ona je potrdila podobnost. Po policijski preiskavi in analizi DNK ni bilo več dvoma – otrok s fotografije in moški s fotorobota je Steven. "Vedel sem, da sem bil v sirotišnici, toda vprašanje je, kako sem prišel tja," se je spraševal Steven.

Njegova mati je povedala, da je Steven pristal v sirotišnici, ker je imela njegova biološka mati navado izginiti z enoletnim otrokom za nekaj tednov. Ko jo je končno ujela policija in ji otroka odvzela, je policiji navedla lažno ime ter rojstne podatke dečka, da policisti ne bi našli otrokovega očeta.

Steven je zdaj našel svojega biološkega očeta in polsestro, ki živita v Kaliforniji. "Čudovita sta, v veliko podporo sta mi. To je zdaj počasen proces za vse nas, nihče ne ve, kaj se bo zgodilo," je še povedal Steven.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.