Svet
19250 ogledov

Policistka ubila štiri džihadiste s samomorilskimi jopiči iz pločevink kokakole

Kombi zapeljal med pešce v Barceloni
1/6
EPA
Kakšna neverjetna zgodba o policistki iz Barcelone.

Španska policija je sporočila, da je v včerajšnji akciji po drugem terorističnem napadu v Barceloni njihova kolegica ustrelila štiri od petih napadalcev, ki so imeli na sebi lažne samomorilske jopiče. Po tem je pomagala še poškodovanemu policistu.

Policist in policistka sta bila na rutinskem ogledu mesta, ko se je vanju zaletel avto s teroristi. V nekaj trenutkih je policistka s pištolo ubila štiri skrajneže, peti je pobegnil v park, kjer ga je ustrelil eden od drugih policistov, ki so prihiteli na prizorišče.

Vodja katalonske policije Josep Luis Trapero je dejal, da bi morala biti policiska junakinja ta teden na dopusti, pa je kljub temu prišla v službo. "Ubiti štiri ljudi, četudi si profesionalec, ni enostavno," je dejal Trapero.

La Rambla Napad v Barceloni Svet Kamera ujela, s kakšno hitrostjo je brzel kombi Napadi v Španiji Gorenjska Svojci iščejo sedemletnika, ki je izginil med napadom

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
  • sasquatch 13:32 19.avgust 2017.

    "...Vodja katalonske policije Josep Luis Trapero je dejal, da bi morala biti policiska junakinja ta teden na dopusti, pa je kljub temu prišla v službo..." Pri nas bi se do abrahama vlekla po sodiščih zaradi eksekucije. Še posebej po tem, ...prikaži večem, ko bi fikusi in 16 komisij ugotovilo, da na sebi niso imeli eksploziva.

  • moder 12:47 19.avgust 2017.

    Podobno kot komentatorji so razmišljali tudi nacisti, fašisti,...

  • Franjo Erman 12:36 19.avgust 2017.

    bravo! tako se dela