Magazin
145 ogledov

Razvneta ob seksu na plaži

seks Shutterstock
Z mojim dragim sva iskala mesto na plaži za najini brisači. Končno sva bila sama in želela sva si miru, kar pa nama očitno ni bilo namenjeno.

Že sva želela odložiti najin tovor tik ob gostem grmičevju in drevesih, ko naju je presenetilo tiho sopenje. Spogledala sva se in ugibala, kaj bi bilo. Pomislila sva na kakšno žival in sklenila previdno pogledati, za kaj gre. Skupaj sva pomolila glavi preko grmičevja in oba odprtih ust obstala kot vkopana. Tik za suhim rastlinjem se je pohotno obdeloval mlad parček. Ona je ležala na blazini in je imela noge ovite okoli njegovega hrbta.


Še vedno sva zijala vanju in se kar nisva mogla odmakniti. Nekajkrat sem jasno videla velikega tiča, ki je neumorno polnil kosmato muco in se spraševala, koliko ga je še v njej. Dani me je potegnil za rame in me vprašal, če mislim cel dan stati tam. Bila sem v šoku od presenečenja zato nisem odgovorila. Tiho sva se odpravila naprej ob obali in končno našla samotno mesto za najine reči. Bilo je mirno, voda je pljuskala preko gladkega kamenja, midva pa še vedno nisva spregovorila.

Ležala sva vsak na svoji brisači. Jaz sem brala revijo, on pa je nekaj tuhtal. "Greš v vodo?" me je vprašal. "Greš seksat?" sem se pošalila. Takoj sem ga imela na sebi. Še vedno sva bila oba pod vtisom videnega pred nekaj minutami in ni se nama zdelo nič posebnega, če bi še sama počela enako. Kot vedno je bil njegov korenjak hitro za stvar in je že silil skozi kopalke proti meni.
Odložila sem revijo in ga nagajivo zgrabila za zadnjico. Ko sem mu nohte zapičila v kožo, je sunil proti meni in takrat mi je bilo žal. Najina igra zbadanja in žgečkanja se je počasi prelevila v poljubljanje in otipavanje. Moje roke so se kmalu znašle v njegovih kopalkah in šele takrat nama je postalo jasno, da sva bila zapeljana. Potegnila sem roke iz njegovih kopalk in ga potisnila nazaj na njegovo brisačo. Ležal je na hrbtu, mednožje pa mu je zapolnila prikupna nabreklina.
"Pa, da bo potem nekdo še naju gledal?!" sem skušala ostati hladna.


Nasmehnil se je, rekel pa ni nobene. Potem pa je nenadoma preko tiča potegnil kopalke in se pričel igrati z njim. Nisem mogla verjeti svojim očem. "Ti si kriva," je mirno rekel. Želela sem gledati proč a nisem mogla. Naredila sem obrat k njemu in z roko pokrila njegovo premoženje. Poželenje, ki je bilo že tako ali tako prisotno je le še naraslo. "Ampak samo na hitro," sem rekla in ga naskočila. Slačila se nisem. Le kopalke sem nekoliko potegnila v stran in se nasadila na pokončnega korenjaka. "No, pa je skrit," sem se režala.

Pohotno me je prijel za zadnjico in me nekoliko privzdignil, da bi mu potem znova sedla do samega kraja vse večjega tiča. Vsaj zdelo se mi je, da še kar naprej raste. Plašno sem gledala naokoli, on pa ni bil videti obremenjen s tem in mi je slekel zgornji del kopalk. Dvignil se je k meni, mi pričel poljubljati prsi in me počasi poležal na hrbet. Kar mimo brisače na posušene borove iglice, ki so me zoprno zbadale v hrbet. Zbadanje je minilo, ko je nekajkrat pošteno zabil svojega junaka vame in me popeljal v drug svet. Z nogami sem krilila po zraku in objemala njegov hrbet, potem pa ga dokončno ukleščila mednje. Počutila sem se tako perverzno, ker sva seksala na javnem kraju sredi belega dne, da me je nova doza adrenalina povsem odnesla. Hlipala sem po orgazmu katerega pa zdaj nisem hotela takoj. Želela sem si, da bi trajalo nekaj časa, da bi uživala v njegovih naletih …


"Fujjj, packa," se je preko grmičevja zarežal tip katerega sva nedolgo nazaj opazovala z dekletom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.