Svet
33239 ogledov

Posiljevali so jo in to tudi snemali

Zloraba otrok Shutterstock
Najstnico so opili, drogirali, nato pa se tri dni izživljali nad njo. Sodišče jim je prisodilo leto dni zapora.

Sojenje petim moškim, ki so danes stari od 31 do 34 let. Kar deset let je eno sodišč z vzhoda Hrvaške potrebovalo, da jim je izreklo sodbo; eno leto zaporne kazni. Obtožnica jih bremeni ugrabitve takrat 16-letnega dekleta, ki so jo napili, drogirali, nato pa tri dni zadrževali ter jo posiljevali in se izživljali nad njo, poroča Jutarnji list.

Poklicali so še šestega moškega in ga prosili, da dogajanje snema, kar je slednji tudi storil. Posnetek je postal dostopen širokemu krogu ljudi.

senca Svet Oproščen posilstva, ker žrtev ni kričala

"Fante sem na videz poznala. Tega večera sem bila v lokalu skupaj z enim znancem. Pila sva sok, nato je odšel, jaz pa sem še ostala. Omenjeni fantje so me povabili, naj se jim pridružim. Pili so vino, pivo in brizganec, vendar opiti niso bili. Na WC-ju so se drogirali s heroinom in kokainom. Tudi jaz sem poskusila, prvič v življenju. Eden izmed fantov mi je objubil tisoč kun za spolni odnos," je na sodišču odkrito pojasnjevala zlorabljena mladenka.

Fantje so jo odpeljali v neko hišo in ji v veno vbrizgali heroin. Ko jim je jasno povedala, da si ne želi spolnih odnosov z njimi, jo je eden izmed fantov udaril. V seks so jo prisilili, nato pa ji dovolili, da se stušira.

Ovita v brisačo je pobegnila iz kopalnice, a so jo pri tem ujeli in jo takoj nato prisilili še v skupinski seks. Tretji dan ujetništva so dekle izpustili.

nasilje, ženska, pretep, posilstvo Grozljivo Svet 14-letnica v istem večeru posiljena dvakrat

"Zaradi strahu za dogodek nisem nikomur povedala," je na sodišču povedala danes 26-letna ženska in dodala, da je njen fant izvedel za dogodek, saj da je videl posnetke na spletu. Odšel je na policijo, ki je preiskala ugrabitev.

Primer še ni končan; sodbo je sodišče po desetih letih sicer izreklo, a ta še ni pravnomočna. Obtožena peterica je krivdo ves čas zanikala, zatrjevali so, da niso bili niti pijali niti drogirani ter da je dekle v spolne odnose in skupinski seks privolilo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Alen Jazbec 09:22 13.september 2017.

    Gnusna golazen sodniška, tako kot vse ostalo pri golazni kockasti!!!!

Sorodne novice