Svet
12 ogledov

Posnetek pravega junaštva

Avstralec Andrew Leach je pred naletom avtomobila nagonsko rešil sina. (Foto: Yo
1/2
Žurnal24 main
Avstralec Andrew Leach je naredil pravo junaško delo, saj je pred naletom avtomobila nagonsko rešil svojega nekajmesečnega sina.

Andrew Leach se je sprehajal po ulici. V naročju je držal sina, nekaj metrov za njim pa sta se sprehajala njegova starša Caroline in David.

Le nekaj trenutkov pred nesrečo sta Andrew in njegov oče razpravljala o zvoku cviljenja gum, ki sta ga slišala v bližini. Pobesneli voznik je nato najprej pokosil Andrewove starše, ki so pri tem utrpeli hude telesne poškodbe, nato je pred Andrewom zapeljal v izložbo trgovine. Oče je v grozi sina čvrsto stisnil na prsi in mu tako rešil življenje. Pogumnemu očetu je nalet avtomobila zlomil nogo.

"Edino, kar sem občutil v tistem trenutku, je bil strah za sina. To je bil najslabši dan v mojem življenju,"
je le nekaj ur po nesreči zatrdil Andrew, ki tako kot njegovi starši uspešno okreva.  

Za volanom 82-letnica
Avtomobil, ki je povzročil nesrečo, je po podatkih policije vozila 82-letnica, ki naj bi doživela srčni zastoj.

Voznica je najprej prevozila rdečo luč, udarila ob nekaj parkiranih avtomobilov, s polno hitrostjo prevozila še eno križišče, nato pa zapeljala na pločnik, kjer so bili Leachevi.

Avstralski mediji so danes objavili posnetek, ki jasno prikazuje neverjetno hitrost, s katero je 82-letnica zapeljala na pločnik in v izložbo trgovine, ter očetovo junaštvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.