Svet
45906 ogledov

Pretkano: Putinov maščevalni načrt za Ameriko in Bidna

Dimitrij Peskov Vladimir Putin Epa
Rusija oziroma njen predsednik Vladimir Putin imata pretkan "maščevalni načrt" za ZDA in ameriškega predsednika Joeja Bidna.

Medtem, ko Rusija z agresivno vojno še naprej pustoši po Ukrajini, Zahod pa ji tedensko namenja v prvi vrsti gospodarske sankcije, ki slabijo gospodarsko moč Rusije, pa naj bi imel po pisanju ameriških in ruskih medijev ruski predsednik Vladimir Putin že stkan načrt za maščevanje ameriškemu predsedniku Joeju Bidnu.

Andrzej Duda Egils Levits Imajo razlog Svet Ukrajinci zavrnili obisk nemškega predsednika

Ameriški obveščevalni uradniki so domnevno ocenili, da bi ruski predsednik Putin podporo Bidnove administracije Ukrajini uporabil kot izgovor za naročilo nove kampanje za vmešavanje Rusije v prihodnje volitve v ZDA. Po pisanju AP "še ni jasno, katere kandidate bi Rusija lahko poskušala promovirati, ali katere metode bi lahko uporabila", zdi pa se, da se ruski državni mediji strinjajo, da nekdanji ameriški predsednik Donald Trump ostaja izbrani kandidat Moskve.

Joe Biden | Avtor: Profimedia Profimedia

boris johnson Svet Svet Putinov odgovor Johnsonu

Prihaja čas, da "spet pomagamo našemu partnerju Trumpu, da postane predsednik," je nedavno izjavil voditelj državne televizije Evgeny Popov. V oddaji državne televizije Večer z Vladimirjem Solovjevom so Putinovi hišni strokovnjaki ponudili posodobitev načrtov za leto 2024. Kremeljska TV upa, da bo ruski poseg v Ukrajini Trumpu v pomoč pri vnovični izvolitvi za predsednika ZDA.

Alina Kabaeva, vladimir putin Magazin Znebili so se Putinove ljubimke

Amerika bo propadla od znotraj

Malek Dudakov, politolog, specializiran za ZDA, je prepričan, da je vmešavanje Rusije v prihajajoče ameriške volitve še v zgodnji fazi in, da bo več aktivnosti sproženih po koncu vojne, ko se bo začela vnovična otoplitev trenutno ledenih odnosov med ZDA in Rusijo. "Ko se stvari odmrznejo in bo predsedniška tekma za leto 2024 trdno na dnevnem redu, bodo trenutki, ki jih bomo lahko izkoristili," je dodal. "Najbolj banalen pristop, ki si ga lahko zamislim, je, da povabimo Trumpa - preden objavi, da kandidira za predsednika - na kakšnega od prihodnji vrhov v osvobojenem Mariupolu."

Volitve v ZDA; Donald Trump | Avtor: Epa Epa

Vladimir Putin Svet Svet Putin resneje kot kdajkoli opozoril zahod

Če je državna televizija kakršen koli pokazatelj, bodo imele ruske sankcije proti Evropi gospodarske in finančne posledice, v ZDA pa bi radi polarizirali ameriško družbo. Rusi ZDA primerjajo z imperijem, pri čemer Ameriko označujejo kot umirajoči imperij. Ruski mediji so prepričani, da je bila večina imperijev uničena od znotraj in, da v naslednjem desetletju ista usoda čaka tudi ZDA. 

Vitalij Tretjakov, dekan televizijske šole Moskovske državne univerze, ki se je pojavil v oddaji Solovjeva, je dejal, ima Rusija vojaško hiperzvočno orožje, nima pa informacijskega hiperzvočnega orožja. Zato pravi: "Vse naše sile je treba posvetiti informacijskemu orožju. Na tem svetu ne morete preživeti brez zmage v informacijski vojni. To ne pride v poštev.”
 

Komentarjev 46
  • Robbi_Dingess 10:10 17.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Robbi_Dingess 10:07 17.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 06:33 17.april 2022.

    Tole se bolj sliši kot proizvod Ameriške propagande v stilu, kot ga pripisujejo Rusom. Imajo doma nerazčiščene zadeve s tega področja od zadnjih volitev.