Svet
4837 ogledov

Pretresljivi posnetki: Helikopter strmoglavil v Blatno jezero

Helikopter MD 500E Madžarska policija
Nedaleč stran od Slovenije se je včeraj popoldne odvijala prava drama, ki so jo na kamere uspeli posneti mimoidoči. Helikopter je strmoglavil v jezero.

Po družbenih omrežjih so zaokrožili pretresljivi posnetki helikopterja, ki je strmoglavil v Blatno jezero na Madžarskem. Kot poročajo tuji mediji, gre za policijski helikopter, ki je strmoglavil med policijsko vajo. Sreča v nesreči je ta, da nihče ni bil ranjen, oba člana posadke je uspelo rešiti članom posadke ladje, ki je bila v bližini, policista pa sta jo odneslale z manjšimi poškodbami. 

Incident se je zgodil med policijsko vajo v Balatonszéplaku, helikopter pa je v vodo strmoglavil približno 300 metrov od obale. Kot je sporočila madžarska policija, je šlo za ameriški helikopter MD-500E. Okoliščine nesreče še preiskujejo, razlog za strmoglavljenje še ni znan.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:21 08.september 2023.

    "Nedaleč stran od Slovenije se je včeraj popoldne"... Očitno je za avtorja več kot 150 kilometrov razdalje nedaleč stran!? Čudno da je potem pri nas za tiste, ki morajo do trgovine, pošte, ZD, srednje šole, fakultete..., premostiti "20" ali več ...prikaži več kilometrsko razdaljo to daleč stran!?